keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

3B esittelee meidän koulua


LIIKUNTASALI

Kesällä olemme liikuntasalissa kun on liikuntaa. Liikuntasalissa leikimme erilaisia leikkejä. Liikuntasalissa on 4 koripallokoria 2pientä 2isoa.
Liikuntasali on iso ja hieno sali.ATK-LUOKKA

ATK:ssa voi olla tietokoneella. ATK:ssa ei saa meluta. Ei saa rikkoa koneita. ATK:ssa pitää myös olla kärsivällinen. Ei saa pelleillä. Ja vielä kerran ei saa meluta. Ei saa pelleillä tuoleilla.MUKULA TILA

Me saimme uudet mukula penkit ne olivat pehmeät. Ne voidaan laitaa seinää kiinni. Mukula penkit tehtiin sen takia että siellä voi viettää aikaa opettajan kanssa. Siellä on myös iso hätäpoistumistie se ei ole niin hieno mutta se kelpaa kaikille. Teimme tokaluokalla sinne kukkia.
KIELILUOKKA

Englannin luokassa opiskellaan englantia ja ruotsia. Se on pieni luokka, mutta sinne mahtuu hyvin. Siellä on paljon eri kielisiä kirjoja ja niitä on kiva lukea. Siellä on kivaa opiskella, kun saa kaverin tai itsenäisesti opiskella englantia ja ruotsia. Siellä on englannin ja ruotsin kirja, joilla opiskellaan englantia ja ruotsia. Siellä on tietokone, valkokangas, tuoleja ja monta pulpettia, joissa tehdään tehtäviä.
PUUTYÖ-LUOKKA                       

Siellä on puuta ja metallia. Siellä tehdään kaiken laista työtä. Siellä on työkaluja tarvitsemaan työhön. Siellä sahataan porataan ja naulataan. Myös mitataan piirretään ja maalataan. Siellä on paljon eri työ huoneita. Meidän koulussa on myös tekstiilityön luokka.
YLÄKERRAN KÄYTÄVÄT

Yläkerrassa on monta luokkaa. Yläkerrassa on paljon vessoja. Yläkerrassa on taideteoksia. Yläkerrassa on hienoja kukkia. Yläkerrassa on paljon kirjoja. yläkerrassa on opettajien huone. Yläkerrassa on meidän luokka.                                                                                MEIDÄN LUOKKA

Meidän luokan poistumisoveen on tehty silkkipaperista jätti minion. Meidän luokan järjestys on kaksi kahdeksan oppilaan ryhmää, yksi kolmen oppilaan ryhmä ja yksi yksittäinen. Meidän ope on tosi kiva ja hän tykkää minioneista. Meidän luokassa on aika paljon minion juttuja.PIHA

Koulun pihalla on kiva leikkiä. Koulun pihalla on viihtyisää. Koulun piha on hauska paikka esim. leikkiä, pelata jalkapalloa ja talvella luistella. Koulun pihalla on kivaa kun on välinevarasto, keinuja, sokkelo liukumäki ja kiipeilytelineitä. Koulun pihalla ei tylsistyJ. Meidän koulun piha on todella mukava☻. Koulun pihalla on kiva luistella ja laskea mäkeä talvella.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti