torstai 11. syyskuuta 2014

5A:n vauhdikas syksy

Lämpimän kesän jälkeen on aina kiva palata kouluun ja takaisin arkeen. Viides luokka on saanut uusia kivoja oppilaita. Meitä on nyt 24.


Uudet oppiaineet kuten historia, biologia, maantieto sekä kemia ja fysiikka vaikuttavat oppilaiden mielestä mielenkiintoisilta.


Syyskuun alussa alkoivat myös uinnit Pirkkolan uimahallissa. Uintikertoja on yhteensä neljä.


Lauantaina 6.9.2014 koulussamme oli Unicef-kävely. Oppilaat kiersivät kilometrin mittaista merkittyä reittiä ja saivat tarran jokaista kierrettyä kilometriä kohti. Koulun yhteisessä liikuntatapahtumassa yhdistyvät liikunta, yhdessä tekeminen ja muiden auttaminen. Unicef-kävelyn avulla lapset voivat auttaa köyhempien maiden lapsia kouluun ja oppivat ymmärtämään, miten omilla teoilla voi vaikuttaa ympäröivään maailmaan.Unicef-päivänä koulussamme järjestettiin myyjäiset, jonka tarkoituksena oli kerätä varoja tulevaa retkeä varten. Pöydät notkuivat herkuista ja mokkapaloja ja muita leivonnaisia tuntui riittävän myös viimeisille halukkaille.Koulun yhteisessä päivänavauksessa ensi viikolla on aiheena KiVa koulu toiminta. Samaa aihetta opettajat käsittelivät myös vanhempainillassa. Olemme valmistaneet lyhyen esityksen värikkäin ja monipuolisin diakuvin PowerPoint-ohjelmalla.


Koulumme kuuluu myös Liikkuva Koulu-ohjelmaan. Ohjelman tarkoituksena on saada oppilaat aktiivisemmiksi välitunneilla. Sitä varten oppilaskunta on järjestänyt välituntilainaamon, jossa henkilökohtaisella lainauskortilla saa lainata erilaisia pelejä ja leikkivälineitä välitunnin ajaksi. Myöhemmin on tarkoitus myös järjestää yhteisiä ohjattuja pelejä ja leikkejä oppilaiden liikkuvuuden lisäämiseksi. Olemme saaneet uusia pelivälineitä ja palloja lainaamoomme. Liikkuva Koulu- ohjelma mahdollistaa myös lisävälineiden hankkimisen jatkossa. Toivottavasti tämä lisää viihtyvyyttä ja aktiivisuutta välitunneilla. Koulumme piha on muuten tilava ja mieluisa paikka, joten
toivottavasti syksy jatkuu aurinkoisena ja lämpimänä!5A luokka toivottaa kaikille lukijoille hyvää syksyn jatkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti