perjantai 14. joulukuuta 2012

Neljäsluokkalaiset itsenäisyyspäivän juhlassa Finlandia-talolla

Koulumme neljäsluokkalaiset osallistuivat kaupunginjohtaja Jussi Pajusen isännöimään itsenäisyyspäivänjuhlaan Finlandia-talolla 4.12. Alla kahden oppilaan kuvaus päivästä.


Neljäsluokkalaisten itsenäisyyspäiväjuhlat
Olimme viettämässä itsenäisyyspäiväjuhlaa Finlandia-talolla 4. 12. 2012. Pääsimme kättelemään kaupunginjohtaja Jussi Pajusta. Nostimme juhlamaljan isänmaan kunniaksi. Maistelimme suolapaloja ja suklaamoussekakkua. Lauloimme yhdessä Maamme-laulun. Sen jälkeen Jussi Pajunen piti puheen. Sitten yksi oppilaista piti puheen juhlavieraille. sen jälkeen esiintyi Diandra. Lopulta oli neljäsluokkalaisten tanssit. Lopulta menimme bussiin ja bussi toi meidät koululle.
Finlandia-talolla
Olimme nelosien tansseissa. Siellä oli hirveä jono kättelemään Jussi Pajusta. Sali oli koristeltu kauniisti. Matkalla ruokailemaan saimme hyvää mehua. Saimme myös pikkuisia maistiaispaloja. Sen jälkeen lauloimme Maamme-laulun. Siellä lauloi Diandra joka oli voittanut Idolsin. Jussi Pajunen tanssi meidän piirissä. Ensiksi juhla tuntui jännittävältä mutta kaikki sujui hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti