maanantai 17. joulukuuta 2012

4-6D-luokan oppilaiden tarinoita Annantalon taidekurssilta sekä retkestä Fazerilaan

Annantalo-tarinat

Annantalo
Olimme Annantalolla ja minä Suvi, Krisu ja Juha olimme keramiikkaryhmässä. Keramiikkaryhmä on sellainen ryhmä jossa tehdään eri asioita savesta. Ensimmäisenä kerralla minä en ollut mukana, mutta Suvi kertoi mitä he olivat tehneet Annantalolla. Seuraavana kerralla  Annantalolla minä olin mukana me tehtiin silloin siellä savesta lautanen. Kolmannella kerralla me tehtiin savesta laatta. Annantalo
Olimme Annantalolla 5x2-taidekurssilla. Olin grafiikkaryhmässä. Se oli kiva, koska teimme kaiverrusta ja painoimme ne paperiin. Yksi oppilas häiritsi tuntia. Kuvan painaminen oli kivointa. Opimme painamaan paperille linolevyllä. Opimme myös kaiverrusta, joka oli myös kivaa.Annantalolla
Olimme luokan kanssa Annantalolla viisi kertaa tiistaisin. Siellä oli kaksi ryhmää: keramiikka- ja grafiikkaryhmä. Siellä oli kivaa kun sulatimme linolevyä.  Siellä  sai painaa paidan. Viimeisellä kerralla teimme syväpainantaa kuivaneulapiikillä, sen jälkeen teimme niistä tauluja.

 

Annatalolla
Kävimme luokkani kanssa Annantalolla viisi kertaa. Grafiikan ryhmässä oli viisi henkilöä. Ensin suunnittelimme paperille kuvan, jonka piirsimme.. Lämmitimme linolevyä isolla lämpölevyllä.  Sitten piirros kaiverrettiin linolevylle.  Viimeisellä kerralla raaputimme  kuvan kalvolle.  Saimme japanilaista paperia ja painomme sen kuvan siihen. Sen jälkeen menimme kahvilaan Annantalolla.


Annantalolla
Sain tehtyä paljon töitä. Oli kivoja töitä. Ohjaajat olivat kivoja. Tehtiin savitöitä ja maalattiin ne. Tehtiin muki, lautanen, käsi ja seinälaatta. Oli kivaa.
 Fazerila-tarinat

Fazerilla
Me olimme luokan kanssa Fazerilla. Saimme syödä suklaata niin paljon kuin jaksoimme. Joillakin pojilla oli huono olo. Kun menimme juomaan niin kaikki joivat paljon vettä. Sitten menimme katsomaan elokuvaa. Saimme elokuvan ajaksi tikkarit.  Me menimme sen jälkeen kauppaan ostamaan karkkia. Sitten menimme junaan. Pääsimme Malminkartanoon. Kävelimme kouluun ja kaikilla hyvä mieli.
 

Fazerin tehtaalla 
Kävimme luokkani kanssa Fazerin tehtaalla.  Olimme myös valmistavan luokan kanssa. Ensin menimme junalla ja sitten bussilla.  Näimme toisen bussin. Yritimme juosta siihen. Kun opettaja koputti bussin oveen, sitä ei avattu, vaan se ajoi ohi. Sen jälkeen odotimme toista bussia.      Kävelimme Fazerin tehtaalle. Ensimmäiseksi riisuimme ulkovaatteet naulakkoon. Sen jälkeen menimme rappuset alas ja meille kerrottiin Fazun historiasta. Sen jälkeen meille kerrottiin Fazerin tehtaan leipomosta ja saimme maistaa leipää ja ottaa yhden Kettukarkin. Sen jälkeen menimme katsomaan keittiövälineitä, jotka olivat Fazerin tehtaan tekemiä. Sen jälkeen meille kerrottiin, miten suklaata tehdään. Sen jälkeen saimme syödä paljon suklaata. Pojat saivat ähkyn suklaasta. Sen jälkeen menimme katsomaan kaksi videota: Angry Birds ja Outo juttu. Istuimme pastillituoleissa jotka keinuivat ja olivat kalliita. Loppujen lopuksi menimme kauppaan ja saimme lahjaksi yllätyspussit.


Fazerilassa
Olimme luokan kanssa Fazerilassa. Siellä oli paljon karkkia. Saimme syödä niin paljon karkkia kuin halusimme. Näimme kaksi lyhyttä videota. Siellä oli noin 7-10 pastillituolia. Kun lähdimme, saimme herkkupussit mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti